Переробка пісні гурту Рождество "я возьму карандаши..."
Що робити? Жити як?
Я не знаю, а відтак
Світом сам блукаю.
В лузі пташечка мала,
В річці рибка золота –
Мають собі пару.
От знайти б на все життя
Добру, ніжну, милу
Покохать без вороття
Скільки стане сили.
Що робити? Бути як?
Я не знаю, а відтак
Знову й знов шукаю.
Що подіяти мені
В круговерті та борні
Не постоіш скраю.
От якби проблеми всі
В морі потопились.
Ми б тим морем відпливли
Від усіх закрились.
Що робити? Жити як?
Я не знаю, а відтак
Серед мрій літаю.
Що ж подіяти мені,
Зуби маю не стальні
Не попру на зграю.
Ми удвох усе змогли б
Справимось завзято.
Тільки де? Скажи коли б?
Тебе розпізнати!
Приспів:
Я візьму два олівці
Пензлик з акварелями
Намалюю ніч, коли
Місяць вкритий перлами
Я малевіча квадрат,
Сяйвом розполоханий,
Зафарбую в зорепад,
Внизу нас – закоханих…