Зробити крок назад...і повернутись
У юності роки й дитячі мрії
Вертаючись,поправити й здобути
За що віддав покладжені надії
Зробити крок назад...і повернутись
Сховатися від всіх...забути все
І по дорозі зайве обминути
Про що згадавши-з гніву аж трясе
Зробити крок назад...і повернутись
Дорогою до зоряних висот
Нарешті вже від жахів цих проснутись
Й позбавитись від всіх пустих турбот
Зробити крок назад...і повернутись
З Чумацьким Шляхом поряд до мети
Присухавшись,знайомий звук почути
Й колись сказати:"Тільки я і ти"
Зробити крок назад ....і повернутись
У мрії що нам послані з небес
Ще прийде і до мене час спокути
Хоч зараз все іде наперекіс
Зробити крок назад...і повернутись
І без зусиль важких знайти себе
У років дев'яносто торт задути
Й подякувати за усе що є
Одного разу щоб я міг вернутись
І подумки з усміхненим лицем
Дружину обійнявши пригорнутись
Й лишитися з щасливим нам кінцем...