Ти така дивна й
Водночас - цікава.
Ти така творча й
Неординарна.
То ти кумедна, але
Й така мила,
А коли плачеш ?
Ти просто - людина.
Сміливий вчинок -
Буває поразка.
Болюче падіння,
То в небо політ.
Скорботне життя,
То вдавай, що то казка.
Ти просто людина й
Продовжуй свій рід.
Ти так зваблива й
Водночас сумна ти.
Близькому здобуток,
Бо вмієш кохати.
Душа твоя світла,
Та в тебе єдина -
Це свідчить про те,
Що ти просто людина !
Ти маєш розум,
А хтось має мудрість.
Ти маєш спокій,
А хтось має дурість.
І почуття в собі маєш
Множинні.
Тож пам'ятай
Про статус - людини !