Я дякую тобі,мій рідний,
За те,що захищав мене!
За те,що не лишив країну
У цю важку,скрутну хвилину!
Ти - наш ГЕРОЙ! Подяка щира!
Від всіх людей,яких ти боронив!
Тобою гордимося усі,милий!
Й поклін великий мій - ТОБІ!!!!
Я щирим серцем обіймаю,
Цілую руки я тобі,
Ти -захисник нашого краю
І вірний син своїй Землі!!!!