Зацвітає липа в літні ночі.
Вбралася, красива й молода.
Ця краса чарує людські очі,
та не душу, як гірська вода.
Та не душу, що у темнім світі
пожина плоди своїх думок,
і для неї сонце вже не світить
переливами народжених зірок.
І для неї музика мовчання,
лиш мотив веселий чи сумний.
А поезія - це тільки римування
виклад слів звичайний і земний.
Зацвітає липа в літні ночі ,
зацвіта життя в малих квітках.
Ця краса чарує людські очі,
та не в кожного живе вона в думках!