Ну от давай згадаємо собі
як починалось все....і сам не вірю
Що я так довірятиму тобі
І щей віршами я тебе зігрію
Ну от давай подумаєм не раз
За стільки часу друзі ми чудові
Нам завжди було все і лиш для нас
І кожен раз пригоди були нові
Ну от давай поринемо в думки
В оті думки де весело жилося
Ми погань всяку...кидали в боки
І все що загадали все збулося
Ну от ще ми давай згадаєм сміх
який постійно з твоїх уст лунає
Бо серед довгох ...і смутних доріг
❤😘😘Мене Наталя завжди памятає