В мені,
В глибині
Вміщені
Твоє щастя і радісні весни,
Океани, із шлюпками весла
Всі вогні
У моїм імені.
А ти
Зміг прийти,
Звів мости,
Що з'єднали обох ланцюгами.
Ми вистоюєм перед штормами,
Лиш світи
І цвіти.
Вся я
Вже твоя,
Вся Земля
Буде нам коло Сонця крутитись,
Твому серцю моє буде битись,
Звеселя
Прославля
Скрипаля.
Кохай
І грай
Й, нехай,
Я лиш жінка, а не струнна скрипка,
Що співає не гучно й лиш зрідка,
По краплині
Всю сутність
Вдихай.