ГАРАНТУ
Шукаєш інвестиції в Давосі –
Їх без реформ ніколи не знайти,
Інвестори в нас будуть голі й босі!
Від рейдерів їх спершу захисти.
Не гривню опусти ти, а податки,
Чиновників армаду розжени,
Не обкладай податком наші статки,
Клан олігархів теж заборони!
Жени ораторів із влади просто в шию,
Економістів кращих – у Кабмін,
Не загаси в серцях людей Надію,
Ми вимагаємо в країні нашій змін!
Не обіцяй – а створюй нам Закони,
Щоб українець в Україні багатів!
Тоді й відкриє нам Європа всі кордони,
Зроби вже щось, що досі не робив.
Якщо не можеш – краще йди із влади,
Ми не пробачимо змарнованих Надій!
Ми не пробачимо ні втрат тобі, ні зради!
Ми не пробачимо – не мрій, не мрій, не мрій!
20.01.16р. Нірошенко