Я так завжди вам пишу
Про веселі,світлі свята
На листі я залишав
Чим душа багата
Всім знайоме відчуття
Коли між сімєю разом
На столі стоїть куття
І щедрують всі кругом
Я щедрую й ти щедруюєш
Ми щедруємо усі
Весь світ разом обігрієм
Видно радість на лиці
Ну не гоже любий друже
Сумувати людям нині
Бо велике свято дуже
По великій Україні
У цей день-Спаситель наш
В Йордані Хрестився
Знаю Христе Ти нам даш
Чим Сам зігрівався
Це є віра щира,сильна
Та якою лиш живем
І любов,надія пильна
З ними ми не пропадем...