Новий день прийшов
я вірю у твою любов
Знаю що закохався знов
ти у судинах моя кров
Новий день і знову ти у нім
прийшла неначе нізвідки грім
Ти всі сім кольорів і днів у тижні сім
де ти, там затишний мій дім
Новий я тепер напевно інший
не гірший а лише добріший
І ти люби, у серце мене не бий
бо від кохання я слабкіший