Кажуть,ти витримуєш усе:
Розчарування,біль,розбиті мрії…
Від тебе спокоєм несе
Хоч й не даєш ніякої надії.
Мені ж не треба нічого давати,
Ти вже мовчанкою поміг,
Я лиш бажаю друга мати,
Щоб таємниці мої всі беріг.
Я знаю,ти ніколи не обнімеш,
Не поспівчуваєш,як в останній раз
Зате я впевнена,не кинеш,
Й мої секрети нікому не продаж!
Якщо хтось насмілиться відкрити
І все,що моє-взяти,прочитати
То я зумію до попелу спалити,
Тебе заставити на завжди замовчати!
Я не жорстока,я боюся болю
Не вірю в клятви,вони всі смішні
Тому,напевно й дружу я з тобою,
Бо люди не бувають мовчазні!
Й можливо смішно буде це звучати:
У двох ми -сила!Ти повір!
Це готова в голос прокричати
«Найкращим другом в мене є папір!»
23.12.2015 р.