Зійшло сонечко на свято, розвиднятись стало,
В кожну хату у цю днину щастячко припало.
Діти вранці заглядають під свої подушки;
Бо шорохтять подарунки біля сонних вушок.
І радіють, і сміються, і все розглядають,
Босі бігають по хаті й батьків забавляють.
На Святого Миколая – так тільки буває.
Він все бачить і все чує, і нам помогає.
А на Свято Він приносить кожному дарунок:
Кому – палицю велику, а кому – пакунок.
Усім весело й щасливо в свято на Миколи
Й не забудеться цей день дітлахам ніколи.
19.12.1992р.