Цей день пахне зимою.
Як лезо тонкого меча,
Вітер іде стороною
Аж поки торкає плеча.
"Іменем королеви", -
Шепоче ледь чутно простір.
Та крізь крижані бар`єри
Сонце здійснює постріл.
Марно і мило. Мимо.
По краплях калини соку
Вступає на пост і в силу
Дванадцятий Лицар Року.