Жінка-матір...Наче берегиня...
Вона завжди іде на допомогу..
Бо кожна матір-це богиня...
Хоча й чекає іноді підмоги..
Коли ж далеко ти від дому,
Молитва лине в чисте небо...
Не дивлячись на старість й втому,
Матуся молиться за тебе...
І вдома робить всю роботу,
І втомлюється, звісно ж, дуже...
Візьме собі твої турботи...
Не стався до цього байдуже...!
Як тільки можеш- подзвони.
Для мами радість це велика!
І про життя погомони.
Побачиш щастя у очах безліку...
І головне,ніколи не забуть,
Що мати-це єдина жінка в світі,
Пройшовши весь життєвий путь,
Не забувала своїх любих діток...
Нарви їй квітів!Подаруй від серця...
Не тільки в свято,але й кожен день
І хай з очей її сльоза проллється....
Та не від смутку!щастя від лишень...
Моїй коханій мамусі*ти в мене найкраща....не дивлячись на всі негаразди і непорозуміння,я тебе люблю.