Не обернусь, зови не зови,
Пламенем ночи сожгу.
Пламенем вечности и любви,
Горящим и на снегу.
Не обернусь, превратится в соль,
Полынной слезы верста.
Может, бекар отменил бемоль? -
Пауза и...пустота.
Не обернусь, на мою ладонь
Вздох свой спеши уронить.
Испепеляющих губ огонь -
Прошлого не схоронить.
Не обернусь, растворяясь, вздох
Нотою стынет:"Прости..."
Что это было?.. один лишь Бог
Знает,куда увести...
Не обернусь, я с тобой до сих пор,
В коже, как тень тату.
Радостным гомоном птичьих ссор
Я в тебе прорасту...
08.12.2015
шикарна мета у вашого вірша!!В ньому не лише ліричний зміст,а і філософський!!Ви мотивуєте впевнено йти до своєї мети і не повертатися назад!Сподобалось!!!
Лина Лу відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Може дещо фатально звучать рядки,але ЛГ знає, те що народилося з Вічності,у Вічності й залишиться... Дякую,Валюшо!