Весна-зима... і автомати
Плач жінки, донечки і мати.
Їх помах крил кудись до ночі,
І сповнені любов'ю очі.
Кохання щире до своєї жінки,
Любов без фальшу до неньки
України.
Ми бачили їх ранні смерті,
Нам так шкода, ми дивимося
вперто
Усі новини, які показують канали,
Не хочемо почути: "Їх знову
убивали".
Ми співчуваємо кожнісінькій
родині,
Вони загинули за долю України.
Це були і хлопці із Майдану,
Чиї смерті відкрили першу рану.
Це кіборги з аеропорту... Без жалю
Їх ранили - вони все відстояли
гордо.
Мужчини із Донецька і Луганська,
Хлопчини із Дебальцевого, Щастя.
Усі вони лягли за Україну,
Щоб ми змогли їх виростить
дитину.
Ми Богу наші піднесем молитви:
"Храни їх душі, вони пішли у Битві"
Від серця скажемо: "Вам честь і
хвала"
Ми не забудемо: "Героям слава"