Згубити погляд, приховати подих,
Провітрить душу і очистить серце,
Розбити образ та зломити компас
До тіла твого…
Мовчати вголос, шепотіть очима,
Забрати зайве та віддать належне,
Заснуть з собою, не втрачати цноту
Всіх снів безмежжя…
Зректись бажання, зціпить зуби,
Топтать надію, шматувати крила,
Зв’язати руки волі, всунуть кляпа
Душі поривам…
…Підняти очі.., доторкнутись неба..,
Позбутись болю і відкинуть сумнів,
…Заснуть з тобою! Дихати тобою!
Прокинутись від сну твого відлуння………..