Юлія Мосс відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ехх.. Якби ж то було лише непорозуміння. Людина, вчинки якої стали причиною написання даного вірша, не лише зарозуміла, а просто дратує всього лише однією своєю присутністю. Це людина, яка ніби й перервала зі мною зв'язок, але все ще мені намагається докучити, помститися, а за що - невідомо. Ця особа, ніби змагається зі мною за право стати кращим. Тільки не розумію для чого ця показуха, я - живу своїм життям, але знову ж таки ця людина, звідки не візьмись, з'являється і починає показувати себе з такої сторони, до якої йому ще надто далеко.
А щодо недомовленості на цьому сайті, то я завжди зможу поговорити з людиною в особистих повідомленнях і вирішити проблему. Тоді ненависті не буде.
Дякую Вам за коментар!