Вітер над Вкраїною гуде,
Душі ладні вийти з берегів.
Добровольчий батальйон іде
Захистити Край від ворогів!
Це, мабуть, якийсь фатальний рок,
Чи іще не сплачені борги,
Та коли ступаєш крок-у-крок,
Додається віри і снаги.
Той, хто не боровсь, той втратить все
На шляху від греків до варяг.
Тільки Воїн гідно пронесе
Аж до неба жовто-синій стяг.
Чуєш, друже, в сурми Бог заграв -
Наче грянув над землею грім,
Щоб, пройшовши пекла всіх заграв,
Повернувсь Героєм ти в свій дім.
Вітер над Вкраїною гуде,
Душі ладні вийти з берегів.
Добровольчий батальйон іде
Боронити Край від ворогів!