Я говорила з опалим листям,
душу зігріла у ковдрі барвистій
Тремтіли слова на моїх губах -
про смуток таємний, болі і страх
Листя опале - мій співрозмовник,
йому пожалілась на свою утому
Воно і мовчання моє розуміло,
вслухалось і тихо лишень шелестіло
З опалого листя - багаття чаднІ,
і я задихаюсь у диму імлі
Зненацька перервана бесіда наша,
щезає у полум'ї друг мій найкращий
Я говорила з опалим листям...
Скажіть, його ви спалили навмисне???
Із ким тепер мені погомоніти?
лиш попіл розвіяв вихором вітер...
http://vk.com/club73900134