Чудовий день, приємне свято,
Гостей зібралося багато,
День народження, в ЗОРЯНИ,
Готуйся, будемо вітати.
***
Нехай життя ТОБІ дарує,
Приємні, ніжні, теплі дні,
Хай сонечко, завжди сіяє,
Дощі хай зникнуть проливні.
***
Нехай усі, ТЕБЕ шанують,
Хай поважають і цінують,
Та нехай, усі пишаються,
Що вони, з ТОБОЮ знаються.
***
Нехай біда, тебе минає,
Хай твого адреса, не знає,
І за плечима, БОЖИЙ АНГЕЛ,
ТЕБЕ завжди охороняє.
***
І ТВОЯ фірма “ МОНОЛІТ “,
Конкурентів, хай немає,
Хай зріст кар’єрний, кожен день,
Поміж іншими, зростає.
***
ТВОЇ батьки, та вся рідня,
Нехай також, здоров’я має,
Та кожен з них, завжди і всюди,
Себе приємно, почуває.
***
Нехай усі твої бажання,
Кожен день, збуваються,
Та наші, щирі побажання,
Завжди, пам’ятаються.
27.01.2005р.
ID:
620047
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 10.11.2015 22:41:53
© дата внесення змiн: 10.11.2015 22:41:53
автор: Павлодар
Вкажіть причину вашої скарги
|