Тремтіння є у кожної людини,
Особливо, коли говориш ти про почуття.
Вириває все із середини,
У цих шалених подвигах життя.
І не кажи, що дуже важко жити,
Зберись і йди ти твердо до мети.
Не варто все це за собою волочити,
Потрібно просто щастя в собі віднайти.
Використовуй кожну свою мить,
І кожен день не витрачай даремно,
Бо час так швидко пробіжить,
І все пройде у тебе вже нікчемно.
Тому відкрийся цьому світу ти,
Нікого і ніколи не примушуй.
Прямуй вперед і висновки роби,
І правил ти ніяких не порушуй.