Електричні хвилі
Торкнулись твого волосся.
Я спіймала блискавку,
Але напевно мені це здалося.
А осінь з листя.
Складає барвисте живе орігамі
Я не знаю що буде з нами,
Мабуть цунамі.
Бо ми всі лище хвилі на величезнім екрані...
Бо ми всі живемо у нав`язаній кимось телепрограммі...