Ніхто навіть не думав тай не уявляв
Що російський солдат з автоматом
На Україну напав
Спершу Крим у нас украли оті москалі
Чого вони до нас пристали?, погані такі
І тепер молоді хлопці, патріоти наші
Війну маємо любі браття уже на Донбасі
Їдуть ті хлопці кордон захищати
І наглого москаля з Донбасу гнати
Та російська влада якась дурнувата
Хоче щоб Україна не пішла у НАТО
Може ми самі собі будемо рішати!?
Чи ми маємо під вашу дудку москалі співати?
Не буде того москалю навіть і не мрій!
За нашим кордоном з автоматом стій!
Чи ми хочемо до Європи, чи вступимо в НАТО
Це є України вибір і нам вибирати
Але я думаю що можна нікуди не вступати
Просто треба разом дружно про Україну дбати
Щоб дорога наша влада, наші депутати
Думали би про державу, а не про мандати
Ми нація розумна і багатий край
Якщо дружно працювати, то й в нас буде рай
Тоді нас Європа сама би просила
Бо без України, просто, Вона б не прожила.
Мій висновок єдиний, що можу сказати
Давайте будем чесну владу вибирати.
І щоб наша влада думала про людей
Тоді в нас у державі буде все окей.