Колись ми любили одне одного і кохали,
Раділи разом плакали, віддихали.
Тепер нажаль нам треба розійтись.
Бо вже у нас не буде як колись
Бо вже нема тої любові, як була ця,
Яка єднала наші закохані серця.
Дитина наша буде нагадувати нам
Про ту любов, яка лишила на серці знак,
Пробач мені як було щось не так.
Будь щаслива ти , не плач і прощай
Про те що було ти не збувай
Бо радісними були наші дні
А тепер рядки прощальні я пишу тобі.
Я візьму перегорну сторінку
за черкну її і почну усе з нуля
простіть мене за мою поведінку
бо я не той і ти уже не та.