Ах пам’ятаєш як було це у перший раз
Як я тебе поцілував
Навкруги нікого окрім нас
І на вухо я тобі тихесенько шептав
"Я люблю тебе Маша
Ти єдина моя
І я хочу щоб наша
Любов вічна була"
Ах пам’ятаєш як було це у перший раз
Як білі рози тобі я дарував
Навкруги нікого окрім нас
І на вухо я тобі тихесенько шептав.
"Я люблю тебе Маша
І ті рози тобі
І щоби ти завжди
Посміхалась мені".
Ах пам’ятаєш як було це у перший раз
Як у вальсі тебе я закрутив
Навкруги нікого окрім нас
І на вухо я тобі прошепотів
"Я люблю тебе Маша
І хочу щоб ми
Тільки удвох танцювали
І разом завжди були".
Роздивляючись фото
Ми згадали усе
Ти підставила вухо
І сказав я одне
"Я люблю тебе Маша
І радий за нас
Що ми так довго з тобою,
А немов в перший раз".