Як би хотілося час повернути
Все що погане зразу забути
І робити тільки хороші діла
Спасенна буде тоді твоя душа
Любити життя і любити людей
І що би було у нас все ок
Молитись та вірити тільки у Нього
В єдиного твого Господа Бога!
Як би хотілося час повернути
Багато міг би тоді я змінити
Мов струни настроїв би своє життя
Не було би зараз в душі каяття
Нажаль неможливо час повернути
Тому не треба нам сильно спішити
А думати зразу нам треба за все
Щоб ми не жаліли потім про це.