Ми немов Аліса з Вами
у країні чудес
І чекаємо роками
Коли прийде до нас прогрес
Коли почнем ми жити з вами ,
а не виживать
Коли до нас почнуть люди
На заробітки приїжджать
У нас є бідні і багаті
Но багаті вже такі,
Що не знають де дівати
Наші гривні дорогі
Он дивлюся на ту бабцю
Що рахує копійки
А хтось навіть і не знає,
Що валюта така є
Хтось купив собі дачу
На Гавайських островах
А хтось провів ціле літо
На городі в буряках
Потім везе буряки ті
На базар продавати
Бо сім'ю свою убогу треба годувати
Хтось ходить в секод-хенд
Там речі купляє
А хтось костюм за сто тисяч
Кожен день вдягає
У нас за гроші можна все
Можна стати депутатом,
Або доктором хирургом, або кандидатом
Ось чому країна наша
Є країною чудес
І поки в нас такий бардак
То не буде в нас прогресс