А ти летиш до свого дому,
Вітер не може тебе наздогнати.
А ти летиш до свого дому,
Щоб мрії свої обійняти.
Із радістю хочеш зустріти родину,
На ходу цілувати дочку і сина.
І знову спитати, як без тебе я жив?
І скільки багато всього пропустив.
Записник ілюстрований купою справ.
За їх вирішення повсякчас дякую красно.
Вірогідний список, який миттєво уклав
Втомлює і надихає одночасно.
Та навіщо постійно міркувати про те?
Ніч заколише, а день розбудить тебе.
Інше все, безумовно, в порядку речей,
А ти просто щасливий такий!
Не так важливі скрупульозно впорядковані книжки,
І також лад бездоганний у хаті.
А радше майстерно розсипані дитячі іграшки,
Найнесподіваніші балачки їх строкаті.
І ти летиш до свого дому,
Вітер не може тебе наздогнати.
І ти летиш до свого дому,
Щоб мрії свої обійняти.