самотня - не завжди "розбита",
самотня - це як стан душі,
пляшка віскі,що роками недопита,
як чорнилом недописані вірші.
самотність - коли нема чого втрачати,
коли тебе не їсть ночами міль
коли нема куди ночами пропадати,
і забуваєш, що існує біль.
та всьому в світі є своя межа,
усе із часом відцвітає,
і, навіть, зріднившися з тобою самота
у будний день повітрям заростає.
і коли повністю до горла заросте,
та рідна,що тебе ночами зігрівала,
ти скажеш:дякую, самотносте,
що мене від болю оберігала.
після того не будеш вже сама,
а поруч буде той, якого так шукала
і найхолодніша тоді зима
стає такою, яку завжди чекала.