Хто знає, якою є вона
Насправді – українська жінка?
Це – сильна жінка, яка витримує
Пекельний біль життя, бува нестерпну
І найсильнішу тугу.
Ця жінка оберігає завжди мир,
Як ніби те дитя,
А до страждалих ближніх, її
Жіноче серце не байдуже.
Це – жінка щира, лагідна
Несе таку палку любов,
Що здатна нею розтопити,
Весь світ жорстокий, який бува
Оточує її.
Повсюди засіва лише добром
І по при складнощі в житті
Своєю посмішкою, немов те сонечко
Приємно світить.
Це – сильна жінка, яка на людях
Ніколи не покаже сліз,
Але її чутливе серце
Перед Богом плаче.
Який би доленосний хрест
З нас не поніс,
Вона його знесе, хоч сили й всі потрате.
Такою є простою насправді
Українська жінка.
Вона взірець нам всім –
Любові і добра.
А труднощі життя для неї –
Найвища є оцінка.
І доля жінки в Україні, повірте
Легкою не бува
2015 р.