Можеш йти дорога вільна
Там де сонце день і ніч
Не забудь своє чар-зілля
Ось і впаде камінь з пліч
Скажеш добре на останок
Повернешся ангел мій
Наступив багряний ранок
Вже останній мій не твій
Хочеш крикнути прощаю
Обернутися назад
Я тобі не обіцяю
Що забудеться як в снах
На світанку між росою
На траві сльози блищать
Так скучаю за тобою
Шкода час не йде назад
Тихий шепіт знов гуляє
Манить погляд сірих гроз
Бачить небо ще згадаю
Красоту червоних роз