Ти та, яку описують поети,
Ти та, що намалюють від руки,
Ти друг, що збереже усі секрети,
і просто дасть пораду у біді.
Твоя усмішка завжди щира
і в погляді горить вогонь,
Душа твоя, ніби на крилах,
Літає і забирає все в полон.
Ти, ніби сонце, що світить на небі,
дає світло усім хто живе.
Ти як зірка, що хоче упасти,
Та ніколи в житті не впаде.
Ти просто людина яких стає мало,
Таких вже на світі практично нема,
Ти, ніби ангел, що десь із за хмари,
Кидає на землю торбинку тепла.