Так багато написано про невідоме,
Розказано віршів, проспівано пісень,
Усе ,що було колись таким модним,
Стало вже не потрібним тепер.
Колись у моді була доброта,
Що була найсильнішою в світі,
Але тепер залишилась вона,
Як не дивно, на останньому місці.
В моді також була і повага,
Витримка, щирість і може любов,
Але все кудись зникло, повстала неправда
Яка почала убивати нас знов.
Вона нищить все те,що Будувалось віками:
довіру людей,Їх почуття ,
і живиться тільки одними страхами
залишитися в світі, де не має добра.
Поверніть у моду те, що, здавалося, гине,
Від ваших же слів, від вас же самих
Усе, що наш світ не покине
Навіть за десять століть.