Зірки зійшлись- зустрілися дві долі
Коли в обох в житті мінялися маршрути
Неначе випадково відцуралися від ролі
У сценах будніх днів-хотілось обминути
А дні минали в митях незабутніх
Просте знайомство виливалося у дружбу
Й ніхто не знав думок майбутніх
А просто ніс свою поточну службу
І якось з часом погляди зустрілись
А там уже не дружба-ще і не любов
І в голові слова неначе бджолами роїлись
Уста ж тремтіли і палала кров
Так сильно знов хотілося в обійми
Торкнутись почуттями серця і душі
В ту ж мить навколо припинялися всі війни
Які долає кожен у життєвій метушні
Між ними залишився тільки крок
Щоб поєднати два шляхи в один танок
Єдина фраза тих заплутаних думок
Щоб разом написати ще чимало сторінок