По калюжам дуже-дуже
Ми разом стрибаєм друже
Попід хмарами з зефіру
Напиваємось кефіром ?
Ні напевно не кефіром
А сріблясто білим дивом
Що лоскоче і пече
Тож налийте мені ще
Так плюскочемось і пливемо
Ми туди де синє небо
Не спиняючись й на мить
Нас несе туди — манить
Нас несе туди де зорі
Зорі — різнокольорові
Жовті сині та зелені
Всі у пудрі й карамелі
По калюжам друже дуже
Ми стрибаємо чим дужче
Всі в зеленій карамелі
Задоволені й веселі