Онлайн ціла сотня
та нікому відкритись
коли в голові думок метушня
а в душі бажання вскритись.
Лайки не значать вірність,
а кількість далеко не якість.
Кожний може викликати злість,
самий близький - тим паче.
Дивлячись в очі, ніхто не буде брехати.
За спину легко брудом поллють.
В щасті будуть за тебе радіти.
В біді останній цвях в труну заб*ють.
І нехай в тебе тисячі друзів,
знай,
майже в кожному криється Брут*.
Брут - (Марк Юний Брут) - близкий друг Гая Юлія Цезаря. Входив в число 80-х сенаторів які вчинили заговор проти Цезаря. Останніми словами якого були "І ти Брут?" по другим даним "І ти, дитино моя?"