Так, я твереза, я божеволію,
Триста кроків до небосхилу.
Тримайся за волю, за свою волю,
А я піду, бо нема вже сили.
Триста разів ми себе повторюєм,
Триста разів я благала небо.
Я не витримую його нападів,
Я не витримую тай не треба.
Не треба блукати навколо місяця,
Зорі самі все тобі розкажуть.
Хіба що лишитися я не можу,
Мабуть ми бачимося востаннє.
Востаннє цілую твоє обличчя,
Востаннє пасма волос чіпляю.
Ти можеш сьогодні мене знищити,
І завтра зранку не обійняти.
Роби що схочеться і що чується,
Можеш додати іще перцю.
Вбиті очі не посміхаються,
Крокую вниз. Залишаю серце.