Чекаю... Відчуваю,
Як серце стукотить,
Лиш очі закриваю,
Й душа кудись летить.
Летить із синім птахом,
Що поселивсь у ній,
І розпрощавшись з дахом
Тримає напрям свій...
І тілом, і душею
Я весь в твоїх руках,
І на землі, й над нею,
В безкрайніх небесах.
Я твій... Лиш твій, до краю,
У всьому і цілком,
Всим серцем я благаю,
Щоб не було це сном.
Не просто сном, що сниться,
Даруючи тепло,
Хай наяву іскриться
Цих почуттів вино...