Приклади до серця білий папір
нехай, звідти ллються мої слова
як, раннє сонце ллється з-під гір
з дуба в'ється пісня лісова.
Там чує небо вечірній свист.
І серце лоскоче трава польова,
там вітер збиває сухий падолист,
цокають в небі тихо слова.
Там місяць білий грає у вікні.
Про зорі ходить слава вікова.
Перша любов чекає мене уві сні,
повітряні губи зігрівають слова.
Там гасить пожежі березове листя
душить сигаретний дим воля макова́
вітер в небі затаїв подих імлистий
в листя сховав мої слова.
Там стиглі вишні в стозі сіна
як, Божа корівка присіла на дрова,
слух пестить пісня голубина
осяде в небі хмара грозова.
Там цвіркуни грають на кларнеті.
На губній гармошці грає сова.
Там ніч має свої секрети,
і, звичайно, вірить в дива.
Там завжди життя багато
землю любить не одна голова.
Рідні плечі доля обійняти.
Рідні губи цілувати - солодкі жнива.
Вчуєш, як співатиме земля́,
як, сонце кроки зігріва
Десь там буду я,
десь там будуть мої слова.