Важливість горіння іскри в очах,
залежить від майстра і що в наших думках,
він попіл зітлілий враз оживить,
зігріє любовю не на одну тільки мить,
втілить надію в холодних серцях
і складе мов пазли, думки в головах
та в майстра не руки є золоті,
у нього і очі зовсім сліпі,
бо зряча у нього одна лиш душа,
і серце велике, де любові сповна,
цей майстер людина, хоча не проста,
дарує любов він, та вона дорога
і знову зійдуться любі серця,
обидва в коханні і докінця!