(Варіант на оновлення гімну України)
« Наша дума, наша пісня
не вмре, не загине.
От де, люди, наша слава,
слава України»
Т. Шевченко
Сяє сонцем Україні
і слава і воля,
і навіки нам однині
усміхнулась доля.
Пощезали людолови,
як роса на сонці.
Вояками у Покрови
є ще запорожці.
Бережемо честь і право
гідно в мирі жити.
Не повернеться лукаве
плем’я московіта.
Покараємо неправду
Божою рукою.
Сила Духу безпощадна
кличе нас до бою.
Є об’єднана держава
і її свобода.
Не померкне вічна слава
козацького роду.
Хай піснями прибуває
щастя у родині,
і над світом засіяє, –
слава Україні!
Добре , але "Омофором у Покрови
є ще запорожці." - what the hell is it?
I.Teрен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Das ist metfphorische Wahrheit.
Але згоден, що під музику Вербицького просяться інші, не так змістовні, як мелодійні слова. Гімн повинен бути колективною працею. Дерзайте.
Ігоре! Най-най-... І Вас захопила ота гімнОва лихоманка! Краще б постріляли ттроха... Хоча б з рогатки... Може б, і усілили у якусь... дурну голово янучара!
I.Teрен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Але ж розчулив. Скупу чоловічу сльозу у цьому випадку можна і не приховувати. А запас рогаток, луків і арбалетів у мене є. Онука уже при силі. Тільки янучар краще тупою рапірою по єйному місці.