Бог - цар серця мого,
А вона - мого серця цариця.
Хто насправді вона?
І прийшла у цей світ вона звідки?
Дух захоплююча,
Дивовижна моя таємниця...
Ніжна і неймовірно прекрасна
Злота моя квітка...
Промінь сонця ранковий
В роси кришталевій краплині
На шовкових волоссях її
Ледь помітно яріє.
На обличчі її юний усміх
Зорить щохвилини.
Усміхатися так - чисто й гарно -
Вона тільки вміє.
Неземний, чарівний її голос
Оспівує Бога
Так, неначе вона
Божих янголів дивна принцеса.
Її розум - немов в мудреця,
Серце - наче в святого.
І вона є моя
Найулюбленіша поетеса.
Кожний крок, кожний рух її
Кращий за будь-який танець.
Ці слова мої - правда,
Не просто якась гарна ода...
Я вклонивсь вівтарю
І надів їй обручку на палець,
Що омив я її у священних джерел
Чистих водах.
10.07.2015
Військове містечко Гончарівське