Душа моя палає у вогні —
У груди увійшли отруйні стріли,
Щоб тіло від кохання не згоріло,
Я серце поховаю у труні.
Ти в сни мої проникнеш чарівні,
Щоб визволити серце із могили,
Щоб тіло оживити скам’яніле
І віру воскресити у мені.
Ти моє серце звільниш із полону
(Не витримає відчай оборони),
На квіти перетвориш мертвий прах.
З тобою рай згадаю я небесний,
І ніжність у душі моїй воскресне
І серце оживе в твоїх руках.