Минають дні, роки минають,
А ми ростемо й підростаєм.
І скоро прийдуть ті часи,
Коли у світ треба іти.
Уже без маминої ласки,
Без так потрібної підказки,
Без батькової строгості
І звичної нам помочі.
Уже не буде легко жити,
Бо треба буде заробити,
На шматок хліба, куш води
Та ще й себе треба вдягти.
Минають дні, роки минають,
А ми ростемо й підростаєм.