А ти зі мною постійно
Піди хоч на мить
Знайди собі прилежніше місце
Залиш вже, і так болить
Піди, я прошу, благаю
Я вже й секунди без тебе
Без тебе й сни не бувають
Знайди вже той спокій
Заспокой свою душу
Бо я відчуваю її
Бо у всьому знаходжу
Дай допомогти тобі
Дай побути на самоті
Візьми – та що?
Ти вже все забрав
А все біжиш і далі щось шукаєш
Душі твоїй пекельно
А ти не помічаєш
Сядь собі в лісочку
Подивися на небо
Дай мир і собі і мені
Хай полишать тебе сумніви
Я все пробачаю
Лише відпусти себе
А я вже й сама
Шлях свій додому знайду
Як тільки
Як тільки щастя тобі подарю