Я так хотіла все тобі розповісти,
Як малювала долю я щоранку,
Вкладаючи її в свої листи,
А ти все не порушував мовчанку.
Я так хотіла поруч тебе́ йти
Неподалік десь, тримаючи за руку,
А ти все будував свої світи
У них, чомусь, відведено – розлуку.
Я так хотіла, просто так хотіла,
Щоб відповів взаємністю мені.
На жаль, не сталось, як душа веліла.
Ти загубився в невідомій метушні…