Тихою нічкою, ніжною нічкою,
Переповнена болем
Поволі, гладенько
Ти ріжеш, рідненький
Довго так, смачно так
Я випиваю твій яд
Мучусь, верчуся, кручуся
Здаюся
Держиш, тиснеш, Міцно мені
Попусти свої кайдани
Відпусти
Далеко так, тобі
Близенько занадто мені
Ти
У думках, у днях, у снах
Геть
Дешево, огидно, соромно
Досить
За що , за що?
Тебе ж я не кликала
Про що?
Голівка твоя думала
Навіщо жертва тобі моя
Для чого?
Душу розірвав
Так просто, для забави
Так просто, для отримання
Так легко, так добре тобі
Дала усе
Хто не вміє приймати
Потім буде страждати
Пекучо і вічно
Я не пророчу
Закон природи
Бумеранг
Ріж, не жалій
Біль, давай увесь
Як мріяти то мріяти
Так само і страждати
Сильно, могучо , розумно
Топчеш мене
Давай, давай і ще
Колеш, проколюєш, маєш
Ще живе є?
Намацуєш, шукає
Знаходиш, добиваєш
Тихою нічкою, ніжною нічкою
Звільняюсь
Від тебе, до тебе
Втікаю
Навіщо?
Сама я не знаю
Кохання
Дурне, сліпе, марне
Мене спокушає
Так ось буває