Слав повітряний поцілунок маленький хлопчик,
слинявими губами любов великого серця,
дитячим кроком свою стежку топче,
всім без розбору маленький сміється.
Посміхайся мій друже, посміхайся будь-ласка,
серед похмурих обличь, нехай сяє беззубо.
Дорослі, що не день, то - нова маска,
потьмяніли серця, в суєту ховаються губи.
Посміхайся мій милий, посміхайся будь-ласка,
безкрайньому небу, чорним і білим.
Кожен день - перемога, без посмішки - поразка
Посміхайся хлопчик усім своїм тілом.
Посміхайся мій хороший, посміхайся будь-ласка,
навіть, тоді, коли твоїх забракне сил,
нехай, не живе лицемірна гримаска,
нехай, посміхнеться тобі небосхил.
В світі маленькому, ти велика людина,
тільки, свою посмішку ніколи не ховай.
Посміхайся мій хлопчик, сяй без причини,
Стомлені обличчя посмішкою відкривай.