Немає скеля щастя без сапфіру,
Це знає кожен, хто хоч раз кохав.
Цвіте й блищить в самому серці мрія,
Про ту одну, котру вже вік кохав.
--------------------------------
Ти є вона,ота одна що мою душу гріє.
Котра приходить в самий тяжкий час
Не світить сонце так ,як світиш ти для мене
І Зазрдять зорі, бо ти світліша в сотні тисяч раз..
--------------------------------
Приходь до мене з першим сходом сонця,
Приходь домене навіть у вісні.
Створю для тебе щастя там у моря
Збудую замок на міцній горі.
--------------------------------
Ми будем засинати, в обіймах ста лемурів.
І просинатись на спинах китів.
В нас буде сад, засіяний грейпфрутом,
Та все що схочеш,ти ж є мій сапфір.
--------------------------------
Створю для тебе сотні діамантів,
Щоб заздрили сапфіровій красі.
Та що там тих сто сотень діамантів,
Коли зі мною,просто, поруч ти!